Skip to content

Endelig ferdig!

Endelig ferdig! published on Ingen kommentarer til Endelig ferdig!

Endelig ferdig med nest siste innlevering før eksamen og studiene er over.
Her er videoen jeg har laget for den fiktive Diamond Awards.

GRA2_Assignment_07_ TitleSequence_MaritNordgård_13.05.16

Alt utenom logoens utseende og musikk er laget av meg. Noe småtteri er det alltid man kunne ha endret på, les «perfeksjonist«, men det gjelder å gi seg mens leken er god.

Mitt første prosjekt i After Effects! -litt stolt må man få lov til å være 🙂

Mandag

Mandag published on Ingen kommentarer til Mandag

Våknet opp til sol i dag også! Deilig!?
image
Meeen.. det er ikke så stas når man må sitte inne å stirre på en dataskjerm. After Effects, pensum og innlevering ventet jammen på meg i dag også. Selve prosjektet som skal leveres begynner å nærme seg ferdig, men rapporten mangler jeg litt på. Med innleveringsfrist fredag kl 16 skal det nok gå fint.
I dag har jeg lett etter lyder/musikkfiler som passer til videoen jeg skal lage samt fintegnet storyboard.
Det er mange elementer man må gjennom i et prosjekt, og særlig forarbeidet er viktig. Research og analyse hørest fryktelig kjedelig ut, men det er veldig nødvendig for å skape noe unikt. -det er ikke noe morsomt å bruke ei uke på å lage noe for så å finne ut at det finnes noe lignende på markedet fra før.
God planlegging er også viktig så man ikke mister tråden og holder fokuset på riktig vei -for det er fort gjort å finne på noe annet som kan funke mens man lager produktet.

image

Vel.. Nå er det tid for å handle mat og hente barn. Ha en fin ettermiddag!

Studier og egen kunst

Studier og egen kunst published on Ingen kommentarer til Studier og egen kunst

I dag er en ny dag med videoleksjoner. På pensumplanen står det at Adobe-programmet After Effects skal læres og nå er jeg på 3. uka med videoleksjoner. Begynner å bli litt lei, men det er også veldig spennende.

I After Effects kan man lage animasjoner, videoer med lyder, skrift og vektorgrafikk(design man lager i Illustrator), eller motion design som det også heter. Mens vi lærer programmet skal vi også jobbe med en langsiktig innleveringsoppgave + ukentlige oppgaver. Stresshjertet dundrer, men heldigvis jobber jeg best under press. Innleveringsoppgaven er å lage en 30 sekunders «Title sequence» hvor det skal presenteres kategorier for noe som heter «Diamond Awards». Kommer nok til å legge den ut her når den er ferdig.

I dag har jeg laget en kort videosnutt med animasjon av tekst som kan sees her: Main_Stage

Det som er så gøy med å lære grafisk design er at man kan lage så mye fint å ha på veggene, og det er enklere å få et rent og klart uttrykk enn om man bare skal tegne med blyant på papir.

På de hjemmelagde hyllene jeg skrev om i går er det 3 hjemmelagde pyntegjenstander. De to tingene som er rammet inn kan kjøpes i nettbutikken min.
Zen-øyet har jeg tegnet for hånd:

image

Noe så enkelt som en bit av ei bjørk kan gjøre seg som pynt.

image

..og en poster som jeg har laget av et foto og vektorgrafikk i Adobe Illustrator. Rammen er kjøpt på Ikea.
image

image

Primary Sidebar

Translate »