Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/5/b/maritnor.com/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/5/b/maritnor.com/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Hva trenger vi til fotoshooten? – MaritNor Skip to content

Hva trenger vi til fotoshooten?

Hva trenger vi til fotoshooten? published on Ingen kommentarer til Hva trenger vi til fotoshooten?

Hadde det vært helt opp til meg ville jeg ha sagt: «ingen ting»! Vær som du er -da blir alt så mye mer naturlig. Jo mer hverdagslig og naturlig -jo bedre blir bildene i mine øyne. Men jeg har forståelse for at folk vil pynte seg litt på bildene som skal henge på veggen altså 🙂
Jeg kommer med mine personlige tips under her og de er basert på mine erfaringer og min stil som fotograf. Håper du får svar på det du lurer på.

Klær

Alt fungerer, men hvis du ønsker noen tips så kommer det her:
Duse farger
-ikke skrikende farger som f.eks neon.
Varme eller kalde toner –samkjør fargetonene på klærne så fargene blir harmoniske.
I kjølig vær synes jeg det er fint med strikkeklær, men litt penere yttertøy er også fint.
Mist mulig mønster på klærne fungerer best på bilder med flere personer.

 

Rekvisitta

Jeg tar med noe å sitte på/i, små leker og tepper/skinn, men aller helst bruker vi private eiendeler som finnes i hjemmet. Strikketeppet fra mormor, den gamle stolen som mamma har brukt, bilen junior fikk til jul, favorittbamsen osv er ting som med stor fordel kan foreviges sammen med barnet.

 

Bakgrunn
Her har vi 3 muligheter:
1. ingen spesiell bakgrunn -dokumentariske bilder der omgivelsene er en naturlig del av bildene. Disse bildene blir mest stemningsfulle i svart/hvitt, men bildene blir også levert i farger.
2. utendørs -naturen, en bygning eller ei bru har fine bakgrunner som med stor fordel kan brukes som bakgrunner. Her finnes det svært få begrensninger.
3. bakgrunnsteppe -jeg har et mobilt fotostudio med bakgrunner og lys som jeg tar med hjem til deg. Her kan du velge mellom hvit og svart bakgrunn.

 

Ikke vær redd for å stille meg spørsmål dersom du lurer på noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Primary Sidebar

Translate »