Skip to content

Nå gleder jeg meg til fortsettelsen!

Nå gleder jeg meg til fortsettelsen! published on Ingen kommentarer til Nå gleder jeg meg til fortsettelsen!

Jeg har lenge tenkt på å lage en blogg hvor jeg kan legge ut bilder og skrive litt om det jeg driver med om dagene. Jeg har hatt blogg før, men har tatt en laaang pause pga studier. For 4 år siden studerte jeg Regnskap og på oktober-14 startet jeg på Grafisk design -begge deler hos Noroff. Før der gikk jeg Frisørfag, Blomsterdekoratørfag og Almennfaglig påbygging. Jeg har gjort mye forskjellig, men i aller størst grad har det innholdt form og farge.
Jeg elsker å være kreativ og å lage ting -noe av det vil bli solgt i den lille nettbutikken min.

Nå føler jeg endelig at jeg har funnet ut hva jeg vil jobbe med resten av livet, og nå gleder jeg meg til fortsettelsen! Men først har jeg litt mer å lære + en prosjekteksamen som skal gjennomføres i forbindelse med skola.

Det er først og fremst kreativiteten min jeg vil skrive om her, men andre interesser og aktiviteter kommer nok også fram.

Kom gjerne med innspill og ønsker.
God lesning!

Hilsen Marit.
image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Primary Sidebar

Translate »