Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/5/b/maritnor.com/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/5/b/maritnor.com/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Bilderedigering – MaritNor Skip to content

Bilderedigering

Bilderedigering published on Ingen kommentarer til Bilderedigering

Bilderedigering er noe jeg startet å ha det morsomt med for ca 8 år siden. Jeg har brukt Adobe Photoshop hele tiden og lærer stadig noe nytt. Photoshop er både vanskelig og enkelt. Enkelt fordi programmet har utallige nyttige og enkle verktøy, men vanskelig fordi man må vite hvilken rekkefølge ting må gjøres i.

Jeg har hatt endel video-leksjoner om Photoshop i gjennom studiene, men jeg tror man kan lære like mye fra youtube-videoer.

Her er noen eksempler hvor jeg har plasseret et objekt inn i et annet bilde.

barbie2

Bunad.dans1rgb

Uten-navn-2rgb

IMG_2449_2 kopiw

IMG_2449_2w2

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Primary Sidebar

Translate »