Skip to content

Jeg er så heldig!

Jeg er så heldig! published on 2 kommentarer til Jeg er så heldig!

Jeg elsker å omgi meg med dyr, de er så ærlige, forståelsesfulle, tilgivende, hengivende, og dømmer aldri noen. Man slipper å snakke, men har likevel en god samtale -vanskelig å forstå for dem som ikke er vant til dyr. Jeg kunne ikke ha vært mer enig i det de skriver i denne artikkelen: «Å være sammen med dyr gir god helse». Er det noe jeg synes er viktig i oppveksten til barna våre er det interaksjon med dyr. Håper drømmen om en gård går i oppfyllelse snart så vi kan ha flere dyr som ungene kan kose seg med, lære seg å respektere og forstå.

IMG_0156_1_1_1

Jeg er så heldig som har flere venner som har hester, og som den hestejenta jeg er er jeg SÅÅ glad jeg får låne hester for å tilfredsstille behovet for å ri så ofte jeg vil. Når jeg er på gårdsbesøk er det veldig fristende å ta med kameraet for å ta bilde av alle dyrene, og nettopp det har jeg gjort den siste uka. -Her kommer det noen av dem:

IMG_0146_2_1_1

Her er en av gårdskattene på gården til Marianne og Ole Arne. Han gikk etter meg over alt og klatret til og med opp på ryggen min mens jeg tok bilder av sauene.

IMG_0141_2_1_1  IMG_0112_1_1_1

Islandshesten Tigla.

IMG_0096_1_1_1

To av gårdskattene. Veldig gode kompiser ser det ut som.

IMG_0091_1_1_1 IMG_0083 (2)_1_1_1

IMG_0064 (1)_1_1_1

Sauene var veldig skeptiske, men jeg fikk nærmet meg nok til å noen bilder.

IMG_0059_2_1_1 IMG_0049 (2)_1_1_1

Mor er på vakt!

IMG_0038 (2)_1_1_1 IMG_0027 (2)_1_1_1 IMG_0023 (2)_1_1_1

Jeg har vokst opp på gård selv og hatt dyr hele livet, så det er fortsatt veldig viktig for meg å være rundt dyr. Når jeg var lita hadde vi sauer, kaniner, undulater, høner og katter. Etterhvert i oppveksten ble det også hest, fisker, hamster, sebrafinker, ilder og hund. Hund har jeg heldigvis fortsatt, men i påvente på å få levd ut drømmen om en egen gård, er det veldig kjekt med venner som har dyr.

I dag var jeg og tok bilder av noen store flotte dølahester på en annen gård. -Bilder kommer i morgen.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Primary Sidebar

Translate »