Skip to content

Tjene penger på bildene?

Tjene penger på bildene? published on

IMG_3073_1Under studiene har det blitt noen tusen bilder pga oppgaver, testing og øving. Bildebanken min begynner å bli ganske stor og jeg synes det er dumt at fine bilder bare skal ligge på harddisken uten å bli brukt. Etter litt research på nettet fant jeg flere steder man kan legge ut bildene sine så andre kan kjøpe dem, så hvorfor ikke prøve å se om jeg kan tjene litt på mine. Etter å ha lest litt om det på nettet bestemte jeg meg for å prøve det selv.

IMG_2905_1

Mange firma trenger bilder kjapt og da er det mye lettere for dem å søke seg igjennom en database med mange hundre tusen bilder i stedet for å sette opp en fotoshoot selv. Se her for å se bildene mine.

Bildene man laster opp må godkjennes før de blir tilgjengelige for kundene, og det må vises til modellkontrakt og/eller eiendomskontrakt hvis det er er relativt for bildene. De må også oppfylle diverse kriterier i forhold til filstørrelse og format, men utover det kan man laste opp omtrent hva man vil. Det kan lurt å være litt taktisk i forhold til hva som ligger ute i databasen fra før, tenker jeg. Dette blir spennende!

Her kan du kjøpe det første bildet gratis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Primary Sidebar

Translate »