Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/5/b/maritnor.com/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/5/b/maritnor.com/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Innlevert oppgave = Ny oppgave – MaritNor Skip to content

Innlevert oppgave = Ny oppgave

Innlevert oppgave = Ny oppgave published on Ingen kommentarer til Innlevert oppgave = Ny oppgave

Det er ikke rom for å sluntre unna når man er student hos Noroff, så nå har jeg allerede sett på en videoleksjon, levert en oppgave og, ikke minst, drukket en kopp kaffe!
image

Levert obligatorisk innleveringsoppgave på fredag betyr også at vi får utlevert ny oppgave på mandag -i dette tilfellet onsdag. De neste 4 ukene blir det Interactive Infographics Website som skal lages, så da er det bare å fylle opp kaffekoppen igjen, brette opp armene og gjøre seg klar for planlegging av en webside som skal handle om stilepoker fra den grafiske verden. Den siste innleveringsoppgaven før eksamen!!!
image

Jeg har sitert Pippi mange ganger under disse studiene; «Det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert!».

Å gjøre ting man tror man ikke klarer hele tiden, for så å få veldig god respons på det man leverer inn med stor usikkerhet, gjør noe med motivasjonen til neste oppgave. Man lærer masse om seg selv når man studerer i voksen alder, både på godt og vondt.
image

Nå skal jeg fortsette med nesa nedi kaffekoppen -også ønsker jeg dere en strålende fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Primary Sidebar

Translate »