Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/5/b/maritnor.com/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/5/b/maritnor.com/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Fin dag – MaritNor Skip to content

Fin dag

Fin dag published on Ingen kommentarer til Fin dag

I går hadde snuppa fridag fra skolen og på de dagene står ridning på planen. Vi har tidligere lånt den flotte tungdølen, Knekten, men ettersom Julie har vært litt redd han byttet vi til islandshest i stedet. Ja, vi er kjempeheldige som kan velge og vrake i mine venniners hester!

IMG_0128_1

 

Nå tørr ho å stå å børste hesten på den ene siden mens jeg børster den andre og det turte hun ikke før. Jeg skjønner godt at en liten jente kan bli litt usikker rundt en stor gamp som har et et hode som er fem ganger så stort som hennes eget! Dette passet henne mye bedre! Det er veldig godt å se at ho trives med Vilja.

image

Jeg har selv vokst opp med islandshest og synes det er morsomt å se at dattera begynner å bli like interessert.
I går tok vi på hodelag og øvde på kontroll av hesten. Vilja viste velvilje når Julie øvde på stopp, start, sving og fart, og det gav stor mestringsfølelse.

image

Julie prøvde også å tølte. Det gikk kjempefint, men ho ble litt sliten etter halvparader og hard konsentrasjon så Vilja fikk daffe på lange tøyler hele veien hjem.

image

Det var masse flomvann på jordene ved veien.

image

Vario var også med på tur. Han fikk løpe litt fritt på jordene før vi snudde og gikk hjem. Man skulle lete lenge etter en gladere kropp akkurat da!

Categories

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Primary Sidebar

Translate »