Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/5/b/maritnor.com/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/5/b/maritnor.com/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Den siste oppgaven er levert! – MaritNor Skip to content

Den siste oppgaven er levert!

Den siste oppgaven er levert! published on Ingen kommentarer til Den siste oppgaven er levert!

Hurra!

Det siste halvåret har vært tøft og lyset i tunellen har vært fraværende, men NÅ -NÅ ser jeg lyset der borte! Jeg har så vidt begynt å smake på hvordan mitt nye liv kan bli, og jeg har masse planer for framtiden. Mange spennende planer skal gjennomføres!IMG_0089 (1)_1
Nå leveres min aller siste innleveringsoppgave og jeg tar straks sommerferie. Etter sommerferien skal jeg lage min siste portfolio, også blir det planlegging av siste prosjekteksamen. Litt vemodig og rart, men det skal bli godt å få mer tid til å eksprimentere og mitt uttrykk i den grafiske og den fotografiske verden.

Hvis dere vil se den siste oppgaven min, kan dere trykke her.

Skjermbilde 2016-06-08 kl. 13.58.42

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Primary Sidebar

Translate »