Skip to content

Fotografering

Hos meg får du mange bildefiler i høyoppløselig format til en rimelig fastsatt pris – ingen skjulte kostnader som kommer i tillegg i etterkant. Det gjør at du billig og enkelt kan bestille opp forstørrelser du selv ønsker på nettet.

Jeg har et bærbart studio som jeg reiser rundt med, selv om jeg foretrekker å fotografere ute med naturlig dagslys. Dette er selvfølgelig helt opp til kunden og hans/hennes ønsker.


Alle prisene inkluderer:

  • Fotoshoot
  • Alle bildene i høyoppløselige digitale filer -jeg foretar en 1. sortering
  • Etterarbeid
  • Mva
  • Bruksrettigheter
  • Hvert bilde i svart/hvitt og farger
  • Rigging og bruk av utstyr

img_4343_1-kopiHurtigfoto

Denne fotoshooten varer max 15 minutter og foregår utendørs.

Kjøring: 6,- pr km.


img_6314_1wFamiliefoto/ Gruppefoto

I disse fotoshootene prøver vi å frem samspillet og stemningen i familen/gruppa. Varierte formasjoner og individuelle portretter er inkl i prisen.

Pga plass er det best å ta disse bildene utendørs, men det er fullt mulig å ta dem innendørs om man ikke forventer helfigur-bilder eller om man er 5 eller færre.


 Barnefoto

Disse fotoshootene passer det best å ta hjemme hos kunden så barnet/barna er i kjente og trygge omgivelser. Jeg har bakgrunner og belysning som jeg tar med hjem til deg. Rekvisitta tar jeg også med, men det er også flott med private eiendeler på bildene, som f.eks pledd, bamse, stol osv..


chargingNyfødtfoto

Ingenting er så yndig og perfekt som en nyfødt baby. Disse bildene bør tas innen 14 dager om man vil ha en sovende baby, men det er ikke noe i veien for å ta dem senere.
Man finner mange flotte bilder på nettet av sovende babyer i alle mulige stillinger, men sannheten er at veldig lite kan planlegges med en liten baby. Fotograferingen skjer på dens premisser og i ro og mak.

Disse fotoshootene foregår hjemme hos familien og kan ta alt fra 1-3 timer. Jeg har goood tid!.


img_0489w_1Dyrefoto

Jeg har vokst opp med dyr rundt meg og ser på det som en stor fordel når jeg skal fange samspillet mellom dyr og menneske, eller dyrets sinnsstemning.


Konfirmant

Denne fotoshooten foregår som regel utendørs og gjerne i konfirmantens favorittomgivelser. Denne situasjonen er som regel litt pinlig for guttene og litt stas for jentene. Det kan hjelpe på å ha noe man interesserer seg i, eller personlige eiendeler med på bildene. Jeg gjør mitt beste for å gjøre opplevelsen så hyggelig og avslappet som mulig for konfirmanten. Jeg er behjelpelig med å finne lokasjon hvis det ønskes.

Kontrakt og faktura på 30% av summen sendes ut ved booking.img_1840_2wFotoredigering, Flekkfjerning, Bildekollasj

590,- pr. time.


Boligfotografering

Disse bildene brukes som regel til salg eller utleie av bolig eller fritidseiendom.

Jeg kan også være behjelpelig med plantegning.

Fastsatt pris: 2500,-
Ved rydding faktureres ekstra.


Se bilder av hvert enkelt punkt ved å trykke på overskriften.

Spør gjerne om pris på forhånd hvis du er usikker.

Prislisten gjelder fom. 01.01.17

Translate »